Op dit moment is er vanwege drukte in de praktijk tijdelijk een aanmeldstop

(datum melding 6 februari 2021)

Schrijf je nu in

Contact

Psychologenpraktijk Stad Groningen

Vismarkt 34A
9711 KT Groningen
Tel.nr.: 06- 31375105

Aanmelden

Middels onderstaande button kom je op het contactformulier en meld je je aan bij Psychologenpraktijk Stad Groningen. Wanneer je alle vragen van het formulier invult, hoeven we daar tijdens het intakegesprek geen tijd meer aan te besteden. Je mag er ook voor kiezen alleen de paar verplichte items in te vullen. Deze worden gemarkeerd met een sterretje (*).

Ik neem binnen 24 uur contact met je op (uitgezonderd in het weekend en tijdens de vakantie) om een afspraak te maken. Bij spoed graag contact opnemen met je eigen huisarts.

Schrijf je nu in

Afmelden

Meld je tijdig af, graag minimaal 24 uur voordat je de afspraak hebt, als je niet kunt komen op een gemaakte afspraak. Te laat afgemelde afspraken worden namelijk wel in rekening gebracht en worden niet door de verzekeraars vergoed.

Vragen

Bij vragen kun je bellen 06-31375105 of mailen: floor@psychologenpraktijkgroningen.nl Omdat ik vaak in gesprek zit, is mijn directe telefonische bereikbaarheid beperkt. Inspreken op de voicemail kan wel. Op werkdagen neem ik dan binnen 24 uur contact met je op.

Neem graag mee naar het eerste gesprek

  • verzekeringsnummer
  • identiteitsbewijs
  • verwijzing van de huisarts (zorgverzekeraars vragen hier namelijk om!)