Vanwege grote drukte is er op dit moment een aanmeldstop bij de praktijk (datum melding 26 maart 2024). Zie onder Contact welke praktijken, waarmee Praktijk Stad Groningen samenwerkt, wél plek hebben! 

 

Meld je hier aan

Gz-psycholoog

Floor Duursma-Wolters

Na een start bij het Universitair Centrum Psychiatrie (UCP) specialiseerde Floor zich bij de Rijksuniversiteit Groningen als Studentenpsycholoog in de behandeling van jongvolwassenen. In 2013 richtte ze Psychologenpraktijk Stad Groningen op. Een praktijk specifiek gericht op psychische hulp aan studenten en jongvolwassenen. Daarnaast startte ze als yogadocent in 2019 met yogaschool Yogapraktijk Groningen.

Bij de behandeling van trauma, depressie, angst, rouwproblemen of somatisch onverklaarde lichamelijke klachten, maakt Floor vaak gebruik van EMDR, ACT en hypnotherapie, aangevuld met lichaamsgerichte technieken zoals meditatie en traumasensitieve yoga oefeningen. Ze breng in haar werk graag de reguliere en complementaire gezondheidszorg samen, met als doel het zelfhelend vermogen, waar iedereen in de basis over beschikt, aan te zetten.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.