Vanwege grote drukte is er op dit moment een aanmeldstop bij de praktijk (datum melding 12 november 2022)

 

Schrijf je nu in

De Gz-psychologen

Bij Psychologenpraktijk Stad Groningen werken twee Gz-Psychologen. Lees hieronder wie we zijn en wat we doen. Wil je een intakegesprek? Vul dan graag het aanmeldformulier in. Vermeld daar je voorkeur, als je die hebt, voor de betreffende psycholoog. Kijk nog even welke dagen van de week de psychologen werken en of ze plek hebben. We hopen je snel te zien bij Psychologenpraktijk Stad Groningen!

Floor Duursma-Wolters

Gz-Psycholoog

Praktijkhouder van Psychologenpraktijk Stad Groningen en gezondheidszorgpsycholoog. Na een start bij het Universitair Centrum Psychiatrie (UCP) specialiseerde ik me bij de Rijksuniversiteit Groningen als Studentenpsycholoog in het behandelen van jongvolwassenen. In 2013 richtte ik Psychologenpraktijk Stad Groningen op. Een praktijk specifiek gericht op psychische hulp aan studenten en jongvolwassenen. Daarnaast startte ik als yogadocent in 2019 yogaschool Yogapraktijk Groningen.

Bij de behandeling van trauma, depressie, angst, rouwproblemen of somatisch onverklaarde lichamelijke klachten, maak ik in verschillende combinaties gebruik van EMDR, hypnotherapie, ACT en lichaamsgerichte technieken. Ik breng in mijn werk graag de reguliere en complementaire gezondheidszorg samen, met als doel het zelfhelend vermogen waar iedereen in de basis over beschikt aan te zetten. Ik hou in mijn vrije tijd van hardlopen, yoga en reizen.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.

Ananda van der Molen

Gz-Psycholoog

Als gezondheidszorgpsycholoog ben ik verbonden aan Psychologenpraktijk Stad Groningen vanaf maart 2022. Daarnaast werk ik bij Accare, in de kinder- en jeugdpsychiatrie, waar ik ben begonnen als orthopedagoog. Ik heb mij de afgelopen zes jaar gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling bij angst- en stemmingsklachten, trauma en aanhoudende lichamelijke klachten. In de gesprekken werk ik vanuit cognitieve gedragstherapie en maak daarnaast graag gebruik van lichaamsgerichte therapie, mindfulness en EMDR. Ik houd van wandelen, yoga en lekker koken. Ik heb affiniteit met gezonde voeding, muziek en spiritualiteit. 

Aanwezig: dinsdag, vrijdag.